Råde - Ekholt 2
Sted: Råde idrettspark KG
Dato: 08.09.21
Kampstart: kl. 1830

Resultat: 1-4(1-1)
0-1 Sebastian Mork-Risum
1-1 Råde
1-2 Elnazeir Elyasa Salih Mohamed
1-3 Mikkel Bekkoset Sæther
1-4 Elnazeir Elyasa Salih Mohamed
 

Laget: Aksel Langvold Austrheim, Alexander Ernø Johansen, Kristian Lulewicz, Leo Kirkedalen Lorentzen, Magnus Lillebostad Evensen - Storm Kopperud, Kim Alexander Johnsen Johansson(Mateusz Szekely) - Ahmet Rasim Kanat(Elnazeir Elyasa Salih Mohamed), Mikke Bekkoset Sæther, Ebbe Stølen(Ross Samson Thoresen), Sebastian Mork-Risum. Ubenyttet reserve pga. skade: Ruben Elias Korsæth

G14 lagene har kommet igang med seriespillet. Stallen er på 31 gutter, og vi stiller to lag i seriespillet. Onsdag kveld spilte G14-2 bortekamp i Råde idrettspark. Guttene kommer fra en meget god kamp mot Moss 2 forrige fredag hvor det stod lenge 1-1, men i sluttminuttene fant Moss veien til nettmaskene to ganger og dermed ble det 3-1 tap i første seriekamp for denne gjengen.

Første omgangen mot Råde var veldig lite velspilt. Omgangen ble preget av mye balltap, usikkerhet og lite samspill. Muligens det var sommervarmen som plaget de 22 utpå der. Råde er det førende laget, med litt mer vilje i det aller meste. Det første målet i kampen var det allikevel Ekholt som fikk. Leo får god tid til å slå en fin ball i bakrom, hvor kveldens spiss Sebastian, kommer alene mot keeper, runder keeper og setter ballen enkelt i åpen kasse. Råde er veldig på og det er veldig fortjent når de utlikner til 1-1 mot slutten av første omgang. Råde tar oss i ubalanse, hvor vi skrur av, og plutselig får det stå en Rådespiller i boksen, og setter ballen kontrollert nede i hjørnet. Noe heldig 1-1 til pause etter at Råde var veldig nære ved flere anledninger. 

Etter pause skrur vi på et par hakk. Med mer vilje, samspill og kommunikasjon spiller vi ofte god fotball, og begynte å få bedre kontroll på kampen. Hyggelig er det også en av debutantene våre Elnazeir Elyasa Salih Mohamed scorer sitt første mål for sitt nye lag og vi leder 1-2. "Nazir" som han blir kalt kommer inn i 2. omgang og viser seg umiddelbart frem. Han er stadig frempå fra sin venstre kantposisjon og er en trussel hver gang vi går i angrep. Mikkel setter etterhvert inn vårt tredje scoring etter at Sebastian nesten klarte å skru ballen i nettet fra et frispark utenfor 16 meteren, skrått hold. Skuddet var så hardt at deres keeper måtte gi retur. Der følger Mikkel opp og setter inn 1-3. Nazir var ikke ferdig for dagen, og etter nydelig gjennomspill fra Sebastian, kommer han alene med keeper og fastsetter sluttresultatet til 1-4. Guttene kunne endelig slippe jubelen løs for årets første 3 poenger. 

Det var en tam første omgang, men i 2.omgang er vi påskrudde og da kommer også finspillet, som resulterer i flere mål. Mye positivt å ta med seg fra 2. omgang. Flere melder seg på, vi står solid defensivt, vi scorer flotte mål, og to nye spillere i Ahmet og Nazir debuterer for sin nye klubb. 

Vi takker Råde, dommer og publikum for kampen og ønsker alle lykke til videre :)

FOTBALLKLAPP!