Ekholt 1- Mysen
Sted: Ekholt KG
Dato: 09.09.2021
Kampstart: kl. 1815

Resultat: 2-7(2-1)
0-1 Mysen
1-1 Lukas Hatwell(Sander Huse Halvorsen) 
2-1 Lukas Hatwell(Mikkel Bekkoset Sæther)
2-2 Mysen
2-3 Mysen
2-4 Mysen
2-5 Mysen
2-6 Mysen
2-7 Mysen

Laget: Mathias Skott-Grande(Aksel Austrheim), Sander Huse Halvorsen, Anders Hovgaard Eisvang, Aldin Bajramovic, Henry Nam Huynh - Mikkel Bekkoset Sæther(Mateusz Szekely), Fahad Salad Ahmed - Christian Haugland(Jakob Egelie-Hansen), Sebastian Mork-Risum, Marius Bakke Hansen(Andreas Thøgersen Christiansen, Ahmet Rasim Kanet), Lukas Hatwell. 

Etter to tøffe kamper mot Moss og HSV følte vi oss veldig klare for å slå tilbake på eget gress. Vi har fått merke at vi har kommet i en veldig tøff serie, og får ingenting gratis lenger. 

Mysen gjestet vårt kunstgress i kveld, og vi ønsket veldig å komme godt i gang med kampen, men det var bortelaget som fikk det første målet. En corner blir slått mot bakerste stolpe. Vi får ikke klarert skikkelig og en Mysen spiller får pirke inn kveldens første scoring. Det skulle derimot ikke lang tid før vi utlikner. Vi får frispark på deres halvdel. Sander slår fint inn, og der kommer Lukas opp i duell med keeper. Den vinner vår spydspiss og han header inn 1-1. Vi går etterhver opp i ledelsen. En kort corner blir slått, med fine kombinasjoner mellom Fahad og Mikkel, hvor sistnevnte får slått inn i boksen. Igjen dukker Lukas opp og stanger inn 2-1. Mysen spiller veldig godt og skaper mange fine kombinasjoner, men vi klarer fint å demme opp for det med gode avstander defensivt og god intensitet i forsvarsjobben. Vi klarer også fint å sette opp mye godt spill fremover, men omgangen ender med en 2-1 ledelse. 

Vi ønsket å komme ut i andre omgang slik som vi avsluttet første. Høyt press, tvinge frem brudd, og jobbe enda tettere sammen defensivt. Det skulle vi desverre ikke klare i denne omgangen. Fra en god førsteomgang faller vi helt sammen og mistet fullstendig kontroll på kampen. Mysen klarte å skru opp et par hakk, med kvalitet i overgangene og klarer å ta oss hver gang i ubalanse med sitt direkte og sikre spill. Vi får stort strekk mellom lagdelene våre og det utnyttet Mysen. Gang på gang kommer de inn i mellomrommet og bakrom hvor vi ikke klarer å dekke opp de store rommene og heller ikke komme opp i presset som vi var flinke til i første omgang. Det ble etterhvert stygge sifre og vi må se at Mysen scorer hele 6 mål i andre omgang. Kampen ender 2-7. 

Motgang er vanskelig å snu. Med en god førsteomgang med mye trøkk, innsats, god kommunikasjon og glede, klarer vi ikke å følge opp den samme støtten som vi har til hverandre når vi møter motgang. Muligens jobben i første kostet mye energi. Nok en tøff kamp, men det er mye å lære:) Onsdag 15. sept møter vi Ås borte, og da har vi enda en mulighet til å slå tilbake. 

Vi takker Mysen, dommer og publikum for kampen :) 

FOTBALLKLAPP!