Ås - Ekholt
Sted: Ås stadion
Dato: 15.09
Kampstart: kl. 1730

Resultat: 0-4(0-3)
0-1 Fahad Salad Ahmed(Lukas Hatwell)
0-2 Eirik Paulshus Vold
0-3 Eirik Paulshus Vold(Christian Haugland)
0-4 Eirik Paulshus Vold(Lukas Hatwell)

Laget: Mathias Skott-Grande - Sander Huse Halvorsen, Hans Edvard Østerie, Aldin Bajramovic(Kasper Andre Farbu), Henry Nam Huynh(Anders Hovgaard Eisvang) - Fahad Salad Ahmed, Mikkel Bekkoset Sæther, Christian Haugland(Ahmet Rasim Kanat), Eirik Paulshus Vold, Sebastian Mork-Risum(Elnazeir Elyasa Salih Mohamed) - Lukas Hatwell. 

G14-1 har hatt en tøff start på sesongen med tre strake tap og var veldig revansjelystne. Det samme gjaldt hjemmelaget, Ås, som også har 3 tap i serieåpningen. 

Vi stuper rett fra avspark og kunne ha ledet med engang. Ballen blir slått direkte i bakrom etter avspark og vi smeller den i stolpen. Vi er på fra start og skaper mange farligheter, endel gjennomspill og er også god i presset. Etter par kjempesjanser, klarte vi endelig å sette den i kassa. Lukas blir spilt igjennom, han ser Fahad som kommer på blank goal, og legger perfekt tilrette for Fahad som kan sette ballen i åpen goal. Så får vi corner, ballen blir slått perfekt foran mål, hvor Eirik får to sjanser. Først heades det, hvor keeper redder og gir en retur. Returen banker Eirik den i kassa, så hardt at nesten det gikk hull i nettet. 0-2.

Ås kommer bedre med, og etterhvert virket vi litt tunge og seige og klarer ikke å flytte ballen raskt nok. Kampen blir litt oppstykket, med noe balltap og ballen skifter eier ofte. Men vi klarer å holde Ås unna de største farlighetene. Vi øker ledelsen til 0-3 etter at Christian tar et raskt innkast hvor Eirik blir kaster fri, og fra skrått hold setter han ballen bak Ås keeper. 0-3 til pause, men vi føler vi sløste noen gode sjanser her. 

Etter pause, starter vi litt nølete, slik det har vært i flere kamper nå. Ås vinner flere dueller, og vi er litt på etterskudd. Hjemmelaget kriger godt og det blir mindre flyt i spillet. Ballen går mye ut av spill, det blir mange dueller og Ås gjorde et iherdig forsøk på å komme inn i kampen igjen. 

I en periode hvor Ås nærmet seg, er det litt typisk at de får en goal i mot som dreper håpet til Ås. Lukas vender fint opp etter et innkast, han slår en perfekt ball bak forsvaret til hjemmelaget. Der stikker Eirik, runder keeper og setter den i åpent mål. 0-4. 

Vi får noen flere gode muligheter til å øke ledelsen ytterligere, men 0-4 blir sluttresultatet. Gutta tar med seg 3 poeng hjem, scorer 4 og holder nullen for første gang i år. Deilig! Bakover i dag har vi brukbar kontroll. Ås skaper veldig få veldig store sjanser. Mathias med backfireren gjør en solid jobb, og det er alltid godt å holde nullen. Framover skaper vi endel, scorer 4 og brenner noen gode mulighet. Med litt mer variasjon i spillet vårt kunne vi nok fort ha satt noen til. 

Dette var en etterlengtet god opplevelse. Fint å ta med seg inn mot neste match som er mot Tune til uken. 

Allerede i morgen spiller G14-2 mot Trøgstad. Denne gangen skal vi tilbake å spille 9er fotball, da Trøgstad er et 9erlag. Det blir spennende med ny kamp for guttene som sist slo Råde. 

Vi takker Ås og dommer for kampen, og ønsker begge lykke til videre i sesongen. 

FOTBALLKLAPP!