Ekholt 2 - Drøbak 3
Sted: Ekholt KG
Dato: Torsdag 23.09
Kampstart: kl. 1815

Resultat: 3-2(1-2)
0-1 DFI
0-2 DFI
1-2 Sander Huse Halvorsen(Lukas Hatwell)
2-2 Elnazeir Elyasa Salih Mohammed(Lukas Hatwell)
3-2 Lukas Hatwell(Elnazeir Elyasa Salih Mohammed)

Laget: Aksel Langvold Austrheim - Magnus Lillebostad Evensen, Leo Kirkedalen Lorentzen, Kristian Lulewicz, Alexander Ernø Johansen - Sander Huse Halvorsen, Ebbe Stølen Skybak(Mateusz Szekely) - Kasper Andrè Farbu, Marius Bakke Hansen(Marcus Johnsen Aasprong), Elnazeir Elyasa Salih Mohammed(Jakob Egelie-Hansen), Lukas Hatwell 

Etter en noe svak forestilling på 9erkamp borte mot Trøgstad sist, var det godt å komme tilbake på eget kunstgress og 11er. I kveld fikk vi Drøbak på besøk, og gjestene startet i 100 og tok tak i kampen fra start. Bortelaget har mye ball og vi blir mye løpende i mellom. Det er helt fortjent når Drøbak scorer sitt første, etter fint soloraid. Vi er veldig passive i presset på driblefanten hos bortelaget og vipps var 3-4 mann borte før Drøbak fikk sette 0-1. Vi får ikke mye ro i spillet vårt og Drøbak var mer på i førsteomgangen. Bortelaget øker til 0-2 etter at de får et frispark utenfor 16 meter fra litt skrått hold. Frisparket plasseres fint i mål. 

Vi jobbet oss gradvis inn i kampen igjen. Fortsatt hadde vi endel å gå på ift. å få mer ro i spillet og være næmere hverandre i duespillet. Det var ofte store avstander, men innsatsen var veldig bra. Reduseringen skulle etterhvert komme. Vi spiller oss ned på høyresiden, og innover på banen igjen. På ca 20 meter står Sander klar med sin gode venstrefot. Han får lade og setter ballen pent til side utenfor keeper rekkevidde. Flott distanseskudd. Det blir 1-2 til pause. 

I pausen ble vi enige om å korte ned avstandene litt og prøve å presse mer samlet. Vi ønsket også ha mer ball og være spillbare for hverandre. Noe ble litt bedre utover 2. omgangen. Det ble endel duellspill og da kommer det også noe sene taklinger, skulderpress o.l. Spillet bølget mye frem og tilbake, og da var det godt at vi klarte å ulikne til 2-2. Vi spiller oss fint fremover. Lukas får ballen feilvendt og ser Nazir på en flott stikker bak forsvaret til DFI. Nazir gjør ingen feil og setter ballen i kassa. Vi trøkker til nå for vinnermålet, og denne gangen serverer Nazir Lukas. Nazir dribler seg ned på dødlinja på sin venstreside før han får med seg ballen nærmere mål. Foran mål står Lukas klar til å krige inn 3-2. Med noen minutter igjen var det fortsatt muligheter for bortelaget. De skulle få en kjempesjanse, hvor det glapp en sjelden gang innenfor 16 metern vår. Heldigvis står Aksel som en vegg og gjør en matchvinnende redning og vi kan juble for seier og 3 poeng!!! 

Dette var kanskje ikke den beste kampen vi hadde spilt, men det var bra innsats og vilje til å gjøre en jobb utpå der. Vi står veldig godt defensivt og Aksel sammen 4ern bak er solide. Pasningsspillet hadde vi mye å gå på, men det kom seg utover 2. omgangen. 

Vi takker DFI og dommer for kampen og ønsde de masse lykke til videre. Neste uke skal dette laget møte Spydeberg borte. Takk også til gutta som tok seg en løpetur og så kampen. 


FOTBALLKLAPP!