Spydeberg - Ekholt 2
Dato: Torsdag 30.09
Sted: Spydeberg stadion
Kampstart: kl. 1815

Resultat: 2-2(1-1)
0-1 Ahmet Rasim Kanat(Sander Huse Halvorsen)
1-1 Spydeberg
1-2 Mikkel Bekkoset Sæther(Marcus Johnsen Aasprong)
2-2 Spydeberg

Laget: Aksel Langvold Austrheim - Kasper Andre Farbu, Kristian Lulewicz, Leo Kirkedelen Lorentzen, Alexander Ernø Johansen(Magnus Lillebostad Evensen), Mikkel Bekkoset Sæther, Kim Alexander Johnsen Johansson(Andreas Thøgersen Christiansen), Sander Huse Halvorsen, Christian Haugland, Ahmet Rasim Kanat(Marcus Johnsen Aasprong), Elnazeir Elyasa Salih Mohamed(Jakob Egelie-Hansen). 

I kveld var vi og besøkte Spydeberg på deres kunstgress. Kampen startet med høyt tempo fra begge lag. Tydelig to lag som ville frem og angripe. Spydeberg har ikke tatt poeng hittil og vi kunne se at det var et hjemmelag som var sulten på å gjøre det bra i kveld. 

Med høy tempo fra to lag, betyr det også at det blir mye brudd. Begge lag prøver å angripe hurtig og da blir det også endel balltap og ballen skifter eier ofte. Vi skulle få en ganske tidlig goal. Et flott angrep hvor vi bryter deres fremspill på vår venstre side. Kasper sender avgårde Sander på venstrekanten som igjen slår fint back forsvaret til Spydeberg. Foran mål fyller vi på og det er Ahmet som får æren av å sette ballen i mål. Scoring tatt rett ut fra gårsdagens trening hvor vi nettopp jobbet med innlegg fra kant. 

Spydeberg brukte ikke lang tid før de utnyttet en feil hos oss, og med et pent skudd fra omtrent 17 meter utlikner Spydeberg til 1-1. Kampen er spennende hele veien. Spydeberg slår mye direkte, og vi henger oss litt med på det desverre. Vi kunne nok involvert flere sentralt på banen for å komme oss høyere på banen før vi prøver å lete etter kantene våre. Vi får et par praktangrep, som vi desverre ikke får utnyttet nok. 1-1 til pause. 

Etter pause er vi litt mer roligere med ballen, og får litt bedre kvalitet i spillet vårt, men Spydeberg gjør det vanskelig for oss. Det står lenge og vipper, vi skaper par veldig gode muligheter før vi til slutt får en ny scoring etter herlig spill. Marcus finner Mikkel etter en flott gjennomspill. Mikkel starter smart bak Spydebergstopper, før han klarer å snike ballen forbi deres keeper og i mål. Deretter ut handlet det meste om å forsvare ledelsen og prøve å utnytte overganger. Når tiden ser ut til å renne ut i vår fordel, klarer Spydeberg og utlikne. Et innkast høyt på banen vår havner i vårt målområde. Laget blir veldig passive og en Spydebergspiller får stå ganske så upresset og kliner til i høyre kryss. Dermed blir det 2-2 og poengdeling. 

Dette var en veldig spennende kamp, hvor begge lag ville mye. Det er ikke ufortjent når Spydeberg til slutt klarer å utlikne, men det er veldig surt når det skjer med kun sekunder igjen å spille. Dette var alt i alt en god kamp. Vi er mer stabil i spillets faser. Vi står bedre og bedre defensivt og klarer i større grad å variere mellom høyt og lavt press. Fremover har vi mange gode kombinasjoner hvor vi endel ganger kommer oss til gode innleggsmuligheter. 

Vi takker Spydeberg, dommer og publikum for kampen :)

FOTBALLKLAPP!