Borgen - Ekholt
Dato: Fredag 01.10
Sted: Sandbakken KG
Kampstart: Kl. 1800

Resultat: 11-2(4-2)

Laget: Aksel Langvold Austrheim - Kasper Andre Farbu(Kristian Lulewicz), Anders Hovgaard Eisvang, Håkon Brogård, Aldin Bajramovic - Mikkel Bekkoset Sæther, Fahad Salad Ahmed - Sander Huse Halvorsen(Andreas Thøgersen Christiansen), Eirik Paulshus Vold, Ahmet Rasim Kanat(Marius Bakke Hansen) - Sebastian Mork-Risum

Tidlig kamp borte mot Borgen, en regntung, fuktig fredag kveld, klinger ikke veldig godt. Spesielt etter biltur med mye kø på E6. Borgen har vist seg å være et av topplagene i denne serien, og det viste de også i kveld. Rett fra start tok hjemmelaget tak i kampen. Et godt spillende lag som også er god i defensiv omstilling. Hjemmelaget ga oss mye trøbbel fra start og leder tidlig 2-0. Vi kommer tilbake etter flott gjennomspill til Eirik som scorer 2-1 målet, før Borgen øker ledelsen til 3-1. Vi kjemper godt nå utover i 1. omgangen. Følelsen er at vi hang greit med selvom hjemmelaget hadde mye ball. Vi jobbet godt, hadde gode avstander og kunne også skape noe fremover. Vi skulle få enda en redusering, denne gangen av den heldige sorten. Hjemmelaget spiller ballen tilbake til keeper som kommer ut mens ballen blir spilt bak han. Ballen ruller såvidt over mållinjen, og dommer godkjenner målet, til stor frustasjon fra hjemmelagets trenerbenk. Vi fortsatte, men det ville seg ikke helt og Borgen øker til 4-2. 

Vi føler at her er det muligheter om vi klarer å opprettholde den gode fellesjobben utpå der. Men Borgen drar etterhvert ifra og energien tok slutt og vi gir desverre opp denne kampen. Borgen var veldig effektive og er farlige ved hvert angrep og da ble det stygge sifre når dommer blåser av kampen. 

Når vi først var påskrudd, hang vi godt med i 1.omgangen. Speselt mot et så godt lag som Borgen. Synd vi ikke klarer å mobilisere noe av det vi klarte å få til i 1.omgangen, og gitt hjemmelaget mere utfordringer. 

Nå gjenstår det to kamper i denne KM serien. Først SFK, deretter Tune. 

Vi takker, dommer og Borgen for kampen, og ønsker alle lykke til videre. 

FOTBALLKLAPP!